Szabályzat esőnap - Budavári Palotakoncert

Szabályzat esőnap

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Budavári Palotakoncertek szervezői legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.palotakoncert.hu honlapon vagy a Budavári Palotakoncertek Facebook oldalán tájékoztatja Közönségét. Amennyiben tájékoztatás kiadására nem kerül sor, úgy a Szervezők az előadás megtartására készülnek, szükség esetén az előadás megkezdésével legkésőbb 22:30 óráig várnak. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen, az előadás napján legkésőbb 22.30-kor lemondják.

Amennyiben esőnap kijelölésére kerül sor, úgy a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a www.palotakoncert.hu weblapon olvasható.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás az I. felvonás után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek az elmaradt előadást követő munkanaptól számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatóak. Online vásárlás esetén az office@palotakoncert.hu e-mail címen kaphatnak tájékoztatást az elektronikus jegyek visszaváltásának módjáról.

Megértésüket köszönjük!